Romana English Acasa Portrete S-Glass Descarca Contact
Sasch Youtube Channel Sasch Facebook Officialpage Sasch OfficialPinterest page Sasch Instagram Profile
TOTUL DESPRE SASCH

 

Sasch Credo

 

"A picta inseamna a avea culorile pe paleta, sa stai in fata sevaletului de lucru si sa iei pensula in mana. Un lucru simplu pe care il poate face oricine. Ca artist insa lucrurile stau altfel. Inveti sa lasi deoparte constientul, te scufunzi in suflet si iti lasi mainile sa picteze trairile tale. Pictezi, apoi te intorci asupra culorilor, iti perfectionezi tehnica si trebuie sa faci totul in stilul tau. Daca la inceput se vor observa influientele de la alti pictori ce ti-au placut, incet incet te distantezi de ei si iti croiesti proriul drum.

Artistul in general nu ar trebui sa fie un personaj solitar pentru ca s-ar concentra doar pe o natura statica, fiind imposibil sa isi exteriorizeze trairile interioare.

Multi se uita la picturile mele si imi spun de fluturi, de unde acesti fluturi, ce este cu ei? Adevarul este ca fluturele este unul dintre cele mai uimitoare creaturi, fiind simbolul transformarilor.Ori viata in sine inseamna o transformare continua, o transformare a noastra, a vietii, a trairilor. Asemenea fluturilor care pleaca de la un ou, apoi se transforma in larva, larva in cocon si apoi in fluture. Transformarea larvei in fluture este un lucru fantastic, asemenea vietii cand suntem pusi in situatii mai dificile, in situatii poate ciudate, complet neplacute, pentru ca apoi totul sa se transforme. Prin urmare fluturii nu sunt altceva decat continua transformare."- Sasch

 

Copyright 2014-2015 Sasch FIne Art