Romana English Acasa Portrete S-Glass Descarca Contact
Sasch Youtube Channel Sasch Facebook Officialpage Sasch OfficialPinterest page Sasch Instagram Profile
TOTUL DESPRE SASCH

 

 

 

Pictura ca expresie a trairilor.... Acesta a fost inceputul. 
In acest moment picturile lui Sasch sunt mulate pe curentele suprarealism si simbolism. 
Atelierul de pictura se afla in Bucuresti, Romania. 
Nascut in Brasov in 1975, avand numele real Silviu Cenusa, s-a mutat in copilarie in Bucuresti unde a studiat doar stiinte exacte. Initial a lucrat in domenii ca informatica, retelistica, web, turism. 
Desi desenul si coloratul sunt una dintre cele mai placute indeletniciri inca de la 3 ani, aceste inclinatii nu sunt luate in seama datorita perioadei comunistein care arta nu avea niciun viitor, singurele picturi fiind considerabile rezonabile cele comuniste, astfel toata pregatirea mergand spre domeniul informatic si economic. Dintr-o gluma s-a reapucat sa picteze, pentru ca din a doua jumatate a lui 2013 sa se focuseze pe acest domeniu, fiind singurul domeniu in care doreste sa activeze. 

Anul 2014 a insemnat in primul rand gasirea unui echilibru real pentru pictura sa, gasirea unei stari de inspiratie.

Cum muza este aceea care iti da toata gandirea peste cap pentru a te focusa brusc spre idei complet noi, schimbarea tehnicilor, acest lucru s-a intamplat in 2014,ceea ce a dus fara indoiala artistul catre partea studierii de noi abordari, abordari ce se pot observa foarte clar incepand cu 2015.


In acest moment este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania (Presedinte Departament Parteneriat cu Administratia Publica Locala si Institutiile Statului) unde dezvolta programe pentru promovarea artei.

In acelasi timp puteti gasi in aria glassART cateva dintre lucrarile de home decor semnate Sasch.

- Mai 2015 - "Ritm, muzica si culoare" la Pullman Hotel/World Trade Center realizat de Galeria Elite Prof Art Bucuresti - Expuse "Night Muse" si "The Sound of the Desert" din seria Metamorphosis

- Martie 2015 - 25 Martie "Flori pentru Denise - eveniment caritabil" expozitie de pictura Galeria Occidentului Bucuresti (detalii click aici )

- Martie 2015 - "Salonul de primavara" World Trade Center Bucuresti (prezenta cu primele lucrari din seria Metamorphosis 2015)

- Noiembrie 2013 expunere expozitie grup - Bucuresti

- Februarie 2013 eveniment caritabil cu expozitie de pictura artisti consacrati " Bucuria vietii" - Bucuresti

 

 

Copyright 2014-2015 Sasch FIne Art