Romana English Acasa Portrete S-Glass Descarca Contact

Sasch Youtube Channel Sasch Facebook Officialpage Sasch OfficialPinterest page Sasch Instagram Profile

Pictura murala pe pereti by Sasch

Peretii pot deveni un extrem de bun mediu pentru pictura. Fie ca este vorba despre o baie, despre camera copilului, despre dormitor ori bucatarie sau chiar despre living, pictura murala creeaza o senzatie naturala si in acelasi timp efectul de wow pentru cei care vin in vizita.

Realizarea unei astfel de picturi isi are avantajul ca puteti uita de diveresele metode de lipire autocolanta a tot felul de astfel de lucruri din comert care fie nu se lipesc bine si cad, fie nu o sa fie exact pe dimensiunea dorita. Mai mult, daca mai doriti un mic amanunt intr-un loc nu aveti cum sa il puneti, el nefiind in set sau trebuind cumparat un set nou.

Pretul unei astfel de picturi se calculeaza in functie de complexitate, variind intre 200 si 600 de RON per metru patrat. Suprafata ce urmeaza a fi decorata trebuie pregatita inainte prin simpla vopsire cu orice vopsea lavabila, trebuie sa fie curata, fara urme de grasime. Vopselurile acrilice sunt perfecte pentru o astfel de decorare deoarece uscarea este foarte rapida, vopseaua fiind extrem de rezistenta la apa. Pentru informatii complete puteti trimite un email sau puteti suna la telefonul afisat la contact. Mai jos aveti doua exemple de astfel de grafica.

Mai jos aveti amenajea unei bai, suprafata totala cu pictura murala fiind de aproximativ 7 metri patrati.


Click pe imagine pentru marire

 

 

 

 

 

Copyright 2014-2015 Sasch FIne Art