Romana English Acasa Portrete S-Glass Descarca Contact
Pentru pictura pe peretele tau (murala camera copii, living, baie,etc click AICI!
Sasch Youtube Channel Sasch Facebook Officialpage Sasch OfficialPinterest page Sasch Instagram Profile

 

 

Portrete / picturi la comanda in ulei (pe panza si carton) realizate si semnate Sasch

Portretele realizate in ulei au fost si raman in topul preferintelor oamenilor atunci cand comanda portrete sau picturi.

De ce portret in ulei si nu alt tip de pigment? Fara indoiala tehnica uleiului este cea care permite artistului sa combine la infinit culorile inclusiv pe panza, nuantele se schimba in mod continuu pana ce artistul este multumit. Lucrul in ulei cere timp si experienta deoarece acesta are timp de uscare lent la atingere, folosindu-se ca metode de lucru ud pe ud si ud pe uscat. Culorile redatein ulei sunt unice, fiind extrem de rezistente in timp si conferind trasaturi unice unei picturi.

Datorita experientei necesare si timpului lent de uscare cei mai multi artisti actuali aleg sa picteze in culori acrilice (plastice) ce au un timp extrem de scurt de uscare, insa nu se mai pot obtine toate elementele de finete ale unei picturi in ulei.

Portretele sunt realizate pe panza sau pe carton panzat. Lucrarile executate pe panza se pot fixa pe perete fara a mai fi nevoie de inramare deoarece panza este deja intinsa pe o rama de lemn ce poate fi agatata foarte usor. Picturile realizate pe carton panzat necesita inramarea

Portret la comanda semnat Sasch

Costuri

Pretul unei lucrari variaza in functie de marime si complexitate, pretul de pornire fiind de la 150 EURO (al lucrarii expuse suspe care puteti da click) Lucrarea expusa sus este o pictura in ulei pe panza de dimensiunea 40x50 cm. In partea de jos aveti un exemplu de pictura la comanda ulei pe carton de dimensiune mai mare, 70x50 cm, insa si de complexitate mai mare, costul final fiind in jur de 500 EUR

Desi nu recomand, fiind dimensiunea prea mica, se pot efectua portrete si la dimensiunea 30x40 cm cu un singur personaj la pretul de 100 EUR.

Pentru lucrari cu un singur personaj (cap) calculul vi-l puteti face si singuri, pretul fiind calculat la aproximativ 0,08 EUR/cm patrat, cu observatia ca nu se accepta lucrari mai mici decat 40x50 cm deoarece scad foarte mult detaliile. Se pot face si exceptii insa nu este recomandabil.

Pentru portrete cu doua sau mai multe personaje se va calcula un pret de 0,10-0,15 EUR/cm patrat.

Ca si formula se calculeaza lungime (cm) x latime (cm) x pret (euro per cm patrat). De exemplu avem un portret simplu cu un personaj si dorim sa aibe dimensiunea 50x70 cm. Atunci avem 50x70x0.08=280 EURO

NU CONTEAZA SUPRAFATA daca este panza sau carton panzat, pretul este acelasi. Inramarea revine in sarcina clientului, nefiind inclusa in pret.

Intotdeauna, inainte de a cere efectuarea unui portret trebuie sa va ganditi la dimensiune versus detalii.

Timpul de lucru variaza intre 3 si 7 zile, in functie de marime si de complexitate.

Pictura la comanda semnata Sasch

 

Intodeauna dupa ce primiti pictura efectuata la comanda trebuie sa dati o mare atentie faptului ca desi tabloul este uscat la atingere, culorile de ulei inca nu sunt uscate perfect in profunzime, prin urmare nu zgariati tabloul si nu il frecati sau atingeti prea puternic de alte obiecte.

Pentru executarea unei picturi la comanda este necesar sa prezentati o fotografie. In cazul in care doriti schimbate anumite elemente va rugam sa fiti foarte concisi cu ce doriti, astfel incat sa puteti avea pictura asa cum o doriti.

Fiecare lucrare va fi semnata si va fi insotita de un COA (Certificat de autenticitate)

Pentru comenzi trimiteti un email la office@saschfineart.com care sa includa si poza dupa care doriti portretul la comanda si dimensiunea dorita. Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore cu sugestii si calculatii de pret. Trimiterea pozei nu reprezinta nicio obligatie a dvs decat dupa ce s-a cazut de acord asupra tuturor detaliilor.

Va invit sa vizitati si pagina 'Despre' pentru a fi la curent cu ultimele expozitii, sau cu impresiile criticilor.

 

 

 

 

 

Copyright 2014-2015 Sasch FIne Art