Romana English Acasa Portrete S-Glass Descarca Contact
Sasch Youtube Channel Sasch Facebook Officialpage Sasch OfficialPinterest page Sasch Instagram Profile
TOTUL DESPRE SASCH

 

Ce spun altii despre Sasch

"Sasch, arta ta creaza poduri intre lumea umanitatii si a naturii, aratand legaturile lor comune, cumse intrepatrund, si cum toate acestea lipsesc in realitatea de beton si otel pe care am construit-o singuri in jurul nostru. Bravo domnule! "

Michael H.Hanson -poet si autor SUA (http://www.northcountrypoet.com)

"SASCH. Un artist dominat de pasiune, o pasiune uneori istovitoare, dar cu multe beneficii, mai ales pe plan sufletesc. Artistul plastic Sasch ne ofera, prin intermediul lucrarilor aflate în expozitia Salonul de Primavara, o incursiune în universul uman interior. Lucrarile din seria Metamorfozelor apeleaza la profunzimea schimbarilor aparute în viata fiecarui individ în parte, fie el barbat sau femeie.
Simbolismul si suprarealismul sunt cele doua curente pe care le are ca puncte de reper în creatia sa, plasticianul.
Cu multa rabdare si minutiozitate, Sach îsi construieste traseele compozitionale, neuitând, însa, si propria personalitate, care se reliefeaza în fiecare lucrare.
Ceea ce frapeaza privitorul este cromatica. Operele lui Sach nu sunt nici pe departe opere monotone, ci exuberante, intensitatea culorii atingând cote maxime, ceea ce vorbeste într-un mod discret despre trairile intense ale persoanei din spatele penelului. Trairile pictorului sunt plasate sub semnul bucuriei, bucurie reprezentata de nuantele de orange. Toate acestea caracterizeaza un spirit deschis si comunicativ, un spirit ce este prezent pe simeze pentru a împartati, si de ce nu pentru a dialoga, prin intermediul imaginii, cu publicul iubitor de arta."

Mihaela Pandelescu proprietar Galeria Elite Prof Art Bucuresti, Romania

"Eu le gasesc inspirate. Discursul surealist este bine inteles. Usoare influiente de la maestrul Dali. Culorile primare fac bine unei compozitii plutitoare. Eu zic sa continui"

Murivale (Vasile Muresan) - pictor roman

 

 

Copyright 2014-2015 Sasch FIne Art